Ако бъде съставено правителство, то ще има кратък хоризонт, а устойчивостта

...
Ако бъде съставено правителство, то ще има кратък хоризонт, а устойчивостта
Коментари Харесай

Политолози: Ако се състави правителство, то ще има кратък хоризонт


Ако бъде съставено правителство, то ще има къс небосвод, а устойчивостта му е неуместна. Около това мнение се сплотиха политолози в студиото на  " Добро утро, Европа ". Анализаторите очакват нов тип наказателен избор на идващите избори, освен ниската избирателна активност- появяването на цивилен сдружения. Според експертите акцентът за партиите ще бъдат локалните избори.

 
За множеството от нас е ясно, че партиите са наясно какво ще вършат, какво ще свършат, какво няма да свършат. Тук към този момент работи за пред гласоподавателите. Не бих нарекла това „ спектакъл “, тъй като няма постановка. Но те знаят, че ще одобряват един пакет закони – преди всичко пращането на оръжие за Украйна, което е техния външен ангажимент, законите за бюджета и законите, които ни трябват за европарите. И ще се разхлабен. И това мисля, че е към този момент някакъв консенсус.
доцент Мария Пиргова, политолог
Съмнявам се обаче, че гласоподавателите ще могат да вникнат толкоз дълбоко, дори те и не желаят, в нуждата да се прекрачват идеологически разлики, не приказваме за някакви личностни пристрастия. Аз допускам още веднъж неенергично присъединяване в последваща акция, като изборна интензивност, само че предвиждам и някакъв различен вид углавен избор – оживление в основаването на цивилен придвижвания.
Росен Стоянов, политолог

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР